Bäst Varje Dag

Kursinformation


5 tillfällen Måndagar

1,5h/träff

Max 6 deltagare

Kostnad: 1200 kr

Instruktör: Mia KarlssonNästa kursstart:

Måndag 19/8, sedan 26/8, 2, 9 & 16/9 

Kl. 18-19:30BÄST VARJE DAG!

Vardagslydnad på ett annorlunda sätt!


Kursen Bäst Varje Dag är en kul och spännande vardagslydnadskurs för dig och din hund. Vi jobbar efter boken Bäst Var-Dag skriven utav Maria Brandel & Siv Svendsen och fokuserar på hundträning som alla kan förstå och som gör det roligt att träna lydnad!


Vi tränar på olika praktiska vardagsbeteenden så som inkallning, hantering, gå fint, lek mm. Alla moment finns specificerade i boken som används som kursunderlag och ni kommer få en studiehandledning ni kan jobba efter hemma mellan träffarna om ni vill.

Kursen passar alla typer av hundar, oavsett ras, ålder och tidigare träningsvana. Vi individanpassar övningarna så att det blir lagom svårt för var och en, på så sätt spelar det ingen roll vilken kunskapsnivå ni är på.


Kursen passar dig som gillar att träna hund och som vill få en bättre vardagslydnad eller för att bibehålla vardagslydnaden ni redan har, samt för alla som vill träna hund på ett nytt sätt med mycket praktiskt arbete och samtidigt lägga ner lite tid på sin egna förmåga att träna hund - allt  på en nivå som alla kan förstå och som gör arbetet att träna sin hund enkelt och ROLIGT!


Bli Bäst Varje Dag - jobba som ett team!

Mjölbygatan 20c 59633 Skänninge |  0738175567

Copyright @ All Rights Reserved