Vart finns vi?
hundkurs lyckliga jyckar


Här finns vi!

Lyckliga Jyckar har sitt säte i Skänninge & Mjölby. Vi utnyttjar kommunens fina områden till vår hundträning och vi är vanligtvis på olika platser vid varje kursträff. Detta har vi valt på grund av att vår träningsfilosofi bygger på att våra hundar ska lära sig att träna i olika miljöer och situationer. Vi vill inte enbart lära dom att vara lydiga på en gräsplan utan vi vill att ni ska kunna träna där ni spenderar er övriga tid i vardagen och att hunden då lär sig att generalisera - man uppför sig alltid likadant oavsett var vi är!


Lyckliga Jyckar är väldigt anpassningsbara och har vi någon deltagare som inte har körkort och på grund utav logistikproblem inte kan vara i olika städer (Skänninge/Mjölby) vid dom olika träffarna är det bara att säga till, då anpassar vi platserna vi är på så att även de deltagarna ska kunna gå kurs hos oss! Schema över platserna får man vid första kurstillfället.

Under varje kurs specificerar vi om kursen kommer att hållas i någon speciell stad (Skänninge eller Mjölby) står det inget kan man räkna med att vi kommer att vara i båda städerna under kursens gång - men man får gärna hojta till om man har önskemål om stad på grund utav olika anledningar.

Välkomna till oss på Lyckliga Jyckar!


Himmel
Sam

Mjölbygatan 13, 59634 Skänninge |  0738175567

Copyright @ All Rights Reserved