Vår syn på hundträning

VÅR SYN PÅ

Hundträning


och varför vi valde namnet Lyckliga Jyckar!


Kurser:

Att gå kurs hos Lyckliga Jyckar ska vara ett tillfälle där hund och ägares relation stärks, där man får ny kunskap i hundens behov och hur vi på ett logiskt och trevligt sätt lär hunden beteenden som vi vill få fram eller eliminera i vardagen, relationen och i olika miljöer. Vi vill också lyft fram att vi på Lyckliga Jyckar lägger stort engagemang i att anordna kurser där hundens beteenden och behov sätts i centrum.


Lyckliga Jyckar inriktar sig på hundkurser som passar alla hundar & raser samt lyfter fram viktiga ämnen som hundens mentala & fysiska hälsa. Kurserna är till för alla och vi på Lyckliga Jyckar har ett brett kursutbud för att försöka tillgodose så många hundägares behov som möjligt, men samtidigt tummar vi inte på kvalitén och bemötandet.


Lydnad:

Vi på Lyckliga Jyckar tar avstånd ifrån fysiska/hårdhänta tillrättavisningar utav hundarna. Vi står för våldsfri träning och tror på att en bra relation byggs upp genom trygghet, ansvar, konsekventa regler och ödmjukhet inför er hund som individ och dess förutsättningar.

Vi vill ge er Lyckliga Jyckar helt enkelt!


Namnet Lyckliga Jyckar:

När det kommer till vårt namn så vill vi förmedla en känsla i våra kurser. En känsla där hund och hundägare trivs och njuter utav att tillbringa tid ihop.

Namnet Lyckliga Jyckar symboliserar vad vi vill få fram i en relation mellan hund och ägare och att vi försöker anordna hundkurser där hundens behov sätts i fokus och där vi som arrangör gör vårt bästa för att skapa bra innehållsrika kurser som sprider kunskap om hunden som individ.

Hundlydnad ska vara kul och ska tränas med respekt för alla inblandade - det är vad vi står för.


Välkomna till oss på Lyckliga Jyckar!Mia Lyckliga Jyckar
Nova mys
Sauron puss

Vårat

NYHETSBREV