Agility HELG
Roligt med hund

Kursinformation


Helgkurs lör-sön

7 h totalt

Max 6 deltagare

Kostnad: 1800 kr


Nästa kursstart:

Helgen 3-4/7, 2021


Tid:  Lördag 14.00-18.00

        Söndag 8.00-12.00


Kursen går utomhus på inhängnad trädgård i Slättäng, strax utanför Skänninge samt i inomhuslokal i Skänninge


AGILITYKURS

För dig som vill gå helgkurs i grunder!


På denna helgkurs kommer vi jobba intenstivt med mycket praktiskt arbete och många övningar som går tillbaka till basic och jobba med hinderförståelse, hindersug och torrhandling - allt för att både du och hunden ska få mycket kött på benen inför vidare utbildning!


Kursen passar nybörjare som vill testa agility med sin hund men även ni som kommit en liten bit på väg är välkomna att köra då det alltid finns olika svårighetsgrad på övningarna vi gör samt att vi ofta måste återgå till grunder för att utbilda hunden mera för att bli självständiga och säkra på uppgiften - nåt vi ofta glömmer bort.

Efter att ni anmält er kommer ni också få svara på en del frågor om er kunskapsnivå så jag som instruktör kan ge er bästa handledningen.


Vi kommer framförallt jobba med hopphinder & tunnlar i kombinationerna och för nybörjarna blir det enstaka hinder samt lättare kombinationer för att bygga upp hundens fart och självförtroende. Vi kommer också testa på slalom och kontaktfältshindren (a-hinder, balans & eventuellt även gungan)Berikningskurs
Nosaktivering