Valpkurs - Bästa starten
Bäst varje dag

KURSINFORMATION


5 tillfällen 

1,5 h/träff

Max 7 deltagare

Kostnad: 1700 kr

Instruktör: Isa Ilmander, Beatrice Sundqvist, Ylva Hedin eller Mia Karlsson


AKTUELLA KURSSTARTER:


MÅNDAG 10/10 - platser kvar!

Övriga datum: 17, 24 & 31/10 + 7/11

Tid: 17.00-18.30


SÖNDAG 4/12 - platser kvar!

Övriga datum: 11/12 + 1, 8 & 15/1

Tid: 10.00-11.30


PLATS: Kursen går kombinerat inomhus & utomhus i Skänninge beroende på väder.

VALPKURS!

När du vill ha den bästa starten!


Vår valpkurs är en kul och spännande lydnadskurs för dig och din hund där vi har valt ut dom bästa övningarna att lära sin valp för att få en bra grund för att jobba vidare med sin hund. 


Vi tränar på olika praktiska vardagsbeteenden så som inkallning, hantering, gå fint, lek mm. 


Kursen passar alla typer av hundar, oavsett ras & ålder. Vi individanpassar övningarna så att det blir lagom svårt för var och en, på så sätt spelar det ingen roll vilken kunskapsnivå ni är på och därför kan man även gå denna kurs med en äldre hund som inte har så mycket träningserfarenhet sen innan.


Kursen passar dig som vill lägga en trygg grund i er relation tillsammans med hunden, för er som vill träna belöningsbaserat - vilket betyder att vi lyfter fram och fokuserar på det vi vill hunden ska göra, förstärker det och jobbar vidare utifrån valpens egna nyfikenhet. Men vi kommer också gå igenom beteenden som valpar ofta har, tex att den inte vill lämna ifrån sig saker, drar i kopplet, inte kommer till ro & vad man kan göra då - allt på en nivå som alla kan förstå och som gör arbetet att träna sin hund enkelt och ROLIGT!


Bästa starten - jobba som ett team!


Har du en hund som är väldigt skällig i nya miljöer eller mot andra hundar vill vi att ni kontaktar oss först innan ni anmäler er, kanske behöver ni komma själva till oss innan ni går en kurs med andra hundar.

Valplydnad
Promenad
hund