Blodspår BERIKNING

Kursinformation


Datum: 12-13/10

Helgkurs, lör-sön, 9-15

Max 6 deltagare 

Kostnad: 1800 kr


Kurskompendium, blod, klövar samt materialåtgång ingår i kostnaden.
BLODSPÅR BERIKNING

Ett riktigt äventyr!

Nu när du förstått hur fantastiskt roligt det är att se sin hund spåra och framförallt hur belåten och till freds den blir vill du ju kunna komma vidare i blodspårsträningen. Därför vill vi erbjuda nästa steg i blodspår. På denna kurs kommer vi jobba med längre spår och ni kommer få lära er om problemlösning i spåret, hur vi jobbar med hundar som är för snabba, eller med hundar som tycker det är lite läskigt, eller vad gör vi med hundar som inte vill sluta spåra? Ja, allt detta går vi igenom på denna fantastiska helgkurs!

Ni kommer även få chansen att testa på olika sorters vilt och se vad som händer med just er hunds spårarbete när vi byter ut skanken mot annat djurslag!

Ni får lära er att titta mera på vad hunden förmedlar för känslor under spårningen och hur just din hund löser svårigheter och spännande saker som sker under spårningen. En total djupdykning i det fantastiska ämnet blodspår.

Alla kunskapsnivåer på hundar och hundägare är välkomna, vi anpassar alltid varje spår efter individen ändå så det spelar ingen roll om man är nybörjare eller van blodspårare!

Deltagarantalet är begränsat till 6 ekipage, så det är först till kvarn som gäller för denna fantastiska helgkurs! Kursen är lördag – söndag, heldagar i skogen där vi blandar teori med praktik.

Disclaimer:  Du som är användare godkänner att lyckligajyckar.nu möjligtvis erhåller ersättning om du klickar på marknadsföringsmaterial som länkar och bilder.

Slättäng 59691Skänninge |  0738175567

Copyright @ All Rights Reserved