BRA Grunder


KURSINFORMATION:


8 tillfällen

1,5 - 2 h/träff

Max 8 deltagare

Kostnad: 2500 kr

Instruktör: Isa Ilmander & Mia Karlsson, vi är 2 instruktörer på denna kurs.

Både Isa & Mia är Diplomerade instruktörer & HUNDProblemsutredare/Beteendevetare.AKTUELLA KURSSTARTER:


MÅNDAG 6/12-2021
Övriga datum: 13 & 20/12 + 3,10, 17, 24 & 31/1

Tid: 17.00-18.30 (2 tillfällen är på 2h)


PLATS: Uppvärmd inomhushall i Skänninge samt utomhus vid fint väder

BRA GRUNDER

Ge din hund dom bästa förutsättningarna i livet!


På denna kurs har vi fokuserat på dom områdena vi oftast upplever att ni som hundägare kan komma att få problem med er hund någon gång under hundens liv. Vi har valt ut sånt som man bör jobba på med hunden och snabbt lägga en bra grund för i vardagen - denna kurs syftar till att ge er dom bästa förutsättningarna för att undvika att hamna i samma hjulspår som många andra gjort innan er.

 

Under kursens gång kommer vi träffas 8 tillfällen totalt & vi kommer alltid vara 2 instruktörer på träffarna - vi kommer ha delat in kursen i 4 huvudområden där vi jobbar med:

 

* Koppeldragande - lär hunden strategier för att gå fint i koppel & varför drar hunden i koppel?

 

* Hundmöten - hur ska vi göra för att få lugna & trevliga hundmöten?

 

* Hantering vid tex kloklippning, veterinärbesök och pälsvård - något vi oftast glömmer att träna!

 

* Aktivering utav hundens olika sinnen -för att ge hunden utlopp för energi. Vi tittar samtidigt extra mycker på hundens ras för att individanpassa efter vad just din hund har för behov utefter dess specifika rasegenskaper.

 

Vi har valt ut dessa områden efter vad vi sett under våra karriärer som instruktörer & problemutredare och det  här är det som många hundägare oftast upplever att dom får problem med.  Vi tänker att det är bättre att förebygga och ge er verktygen redan innan problemen uppstått. Men upplever du att ni kanske redan har problem med kursens teman så är ni hjärtligt välkomna att delta för att ge hunden en möjlighet att ändra sitt beteende!

 

Det kommer dessutom vara en bra investering i er relation & ni kommer få göra massor med roliga övningar som är till nytta för er vardagslydnad!

 

Vill du ge din hund & dig själv en stabil grund att stå på i ert vardagssamarbete så ska ni verkligen inte missa våran kurs i BRA Grunder!