Balans & Rörelseträning

KURSINFORMATION


4 tillfällen

1,5 h/träff

Max 5 deltagare med hund

Kostnad: 1600 kr

Instruktör: Mia KarlssonNÄSTA KURSSTART


FREDAG 25/2-22

Övriga datum: 4, 11 & 18/3

Tid: 17.00-18.30


Plats: inomhus i uppvärmd träningslokal i Skänninge

BALANS & RÖRELSETRÄNING

När du vill ge din hund ett friskt och härligt hundliv!


Är du intresserad utav att ge din hund bra förutsättningar för ett hälsosamt hundliv där hundens kropp och fysik står i centrum? Är du intresserad utav att lära dig mer om övningar du kan göra med din hund för att ge den en skonsam träning utav muskler, leder och hjärngympa? Tycker du precis som vi att både vår och hundens hälsa är viktiga men att det är svårt att ta sig tiden hemma att verkligen träna denna viktiga del?


Vi vill med denna kurs stärka våra hundar och bibehålla deras hälsa genom enkla övningar och därmed hålla dem skadefria och hälsosamma längre, perfekt träning för alla! Denna kurs är dock ingen rehabiliteringskurs för skadade hundar, vid skada ska träning ske i samrådan med fysioterapeut eller veterinär.

Vid varje tillfälle kommer ni komma till en färdigbyggd fys & rörelsebana där vi jobbar på olika stationer som består utav antingen balans, rörelseträning, styrka eller koordination. Det kommer vara helkroppsträning för hunden och vi startar alltid med en gemensam banvandring där vi går igenom vad stationens fokus ska vara på.


Att träningen dessutom är otroligt rolig för både dig och hunden samt skapar ett bra samarbete! Det ger er väl investerad tid i både hälsan och ert välmående, vilket är ett stort plus i kanten!