Klicker Workshop

KURSINFORMATION


1 tillfälle

2 h

Max 8 deltagare

Kostnad: 450 kr

Instruktör: Johanna TakAKTUELLA TILLFÄLLEN:


TISDAG 12/7

Tid: 19.00-21.00


TISDAG 28/6

Tid: 19.00-21.00


Kursen går inomhus i uppvärmd  hundhall i Skänninge.KLICKERWORKSHOP

Redskapet du kan använda i ALL hundträning!


På Lyckliga Jyckars klicker workshop får du en introduktion i hur du kan få användning utav klickerträning med din hund!


Är din hund en cirkushund?

Att träna trick är väldigt roligt både för dig och din hund. Det stärker också er relation och hundens självförtroende!


En klicker är ett fantastiskt verktyg för att kommunicera med din hund och ni kommer få lära er hur ni ska hantera en klicker genom att praktisera utan hund först.

Sedan introduceras hunden till klickern och lär sig att ljudet leder till en belöning.


Klickern är en sekundär förstärkare och man förstärker de beteenden som hunden erbjuder och som vi vill ha mer av.

Som klickertränare så blir du duktigare på att observera beteenden hos din hund och du lär dig läsa din hund, samt du lär dig hur du kan dela upp träningen i delmål.


Vi kommer att träna in ett par trick med hjälp av klickern så som snurra, buga, eller annat trick som du vill lära din hund, med hjälp av en klicker samt tass/nos-target.


Ett par användningsområden för Trickträning kan t.ex vara att man bygger kedjor av trick och gör ett program till musik för exempelvis hundsporten Freestyle, det är även bra för kroppskontroll, bygga muskler, samt ökar kreativiteten hos dig och din hund.


Dessutom kan du använda dig av dina nya kunskaper i all hundträning i vardagen med din hund, man kna träna på att gå fint i koppel, hundmöten, söka kontakt och MYCKET mer - så ta chansen att lära dig om hur du kan använda klickern i träningen tillsamans med din hund!