Kursanmälan

Kursanmälan


Vi på Lyckliga Jyckar är glada över att just

du väljer att gå kurs hos oss!


Fyll i anmälningsformuläret och läs noggrannt igenom anmälnings och betalningsvillkoren nedan!* Du har två veckor ångerrätt efter att du har anmält dig, därefter är din anmälan bindande och din kursavgift betalas då inte tillbaka. Om du anmäler dig till kurs senare än 14 dagar innan kursstart återbetals ingen avgift om du väljer att hoppa av kursen, utan då är man betalningsskyldig för sin plats.  


Du har så klart möjlighet att sälja din plats till någon annan om du vill.  Kursavgift betalas inte tillbaka om du avbryter kursen efter kursstart även om det faller inom dina två veckors ångerrätt.


Faktura kommer via mail ca 1 månad innan kursstart med betalningsinformation.


Om vi hunnit skicka ut faktura på din kurs och du avanmäler dig efter det kommer vi ta ut en administrativ avgift på 250 kr.


Om du ångrar din anmälan inom två veckor måste detta ske skriftligt, via e-post.  Ej via sms, facebook eller annan social media.  För att avanmäla mailar du info@lyckligajyckar.nu


Missade tillfällen ersätts ej utav Lyckliga Jyckar. Datum står väl presenterade på varje kurs egna sida.

Om instruktören ställer in tillfälle pga sjukdom kommer det tillfället ersättas med nytt.


Om hund eller förare blir skadad och ej kan genomföra kurs får man sälja sin plats själv till annan deltagare, kontakta oss gärna så kan vi hjälpa till genom en annons på vår facebooksida. Om platsen inte blir såld är man dock skyldig att betala sin plats.


Tel: 0738175567

E-mail: info@lyckligajyckar.nu

 
 
 
 
 
 
 
Godkänner