Lugn & Ro kurs

KURSINFORMATION:


3 tillfällen

1 h/träff

Max 6 deltagare

Kostnad: 1400 kr

Instruktör: Mia Karlsson


AKTUELLA KURSSTARTER:


SÖNDAG 24/4-22

Övriga datum: 8 & 22/5

Tid: 12.30-14.30


PLATS: Kursen går inomhus i uppvärmd träningshall i Skänninge

LUGN & RO KURS

När vi vill lära hunden att pausa & koppla av!


På denna kurs jobbar vi med att lära hunden att ligga lugnt & avslappnat på sin tilldelade plats. Vi kommer börja med bur för alla som har bur att ta med sig för att sedan kunna gå över till bädd eller filt & förhoppningsvis på bara golvet till slut.


Här kommer vi lära hunden att vara kvar på sin plats tills den fått frisignal på att det är okej att lämna den. Perfekt träning för alla som vill kunna pausa hunden under träning, ha med den vid sidan av när andra tränar eller hemma om man får besök eller vill att hunden ska kunna koppla av och lugna ner sig.


Vi kommer börja med att forma fram beteendet för att sedan lägga på kommando som skickar hunden till sin plats och sedan vara kvar där tills du ger den frisignal - perfekt investering i din hund för att göra det lättare att kunna ha med hunden överallt - på fik, åka tåg, vid träning, vara i bilen.


För att gå kursen ser vi helst att man har en egen bur att ta med sig i första hand - men man kan gå kursen även om man inte har en bur - då väljer man en bädd eller filt istället.