Rallylydnad Banor

KURSINFORMATION:


5 tillfällen

1,5 h/träff

Max 8 deltagare

Kostnad: 1500 kr

Instruktör: Mia Karlsson, Diplomerad RallylydnadsinstruktörAKTUELLA KURSSTARTER:


TISDAG 10/5-22

Övriga datum: 17, 24 & 31/5 + 7/6

Tid: 19.30-21.00


PLATS: Kursen går i ridhus, hyra ingår i kurspriset.


RALLYLYDNAD -

BANTRÄNING

När du vill träna på att gå hela banor med vovven!


Grunden i rallylydnad är glädje och samarbete. Träningen går ut på till att stärka kommunikationen mellan hund och hundförare och tillsammans ska ni ta er genom en bana som är byggd av skyltar med olika moment på.


På denna kurs i Rallylydnad Banor kommer ni vid varje träff få träna er på banvandring, planering utav hjälper och belöningar samt att eventuellt träna på att tävla. Kursen är ingen ren tävlingskurs utan passar alla som tidigare gått en kurs i nybörjarklass eller kan innebörden utav nybörjarklassens skyltar och som vill få en kontinutet i er träning.


Vi kommer ha Nybörjarklass banor vid varje träff och vi har alltid genomgång gemensamt utav banan innan ni själva banvandrar.


En nybörjarklassbana innehålller 12-15 skyltar och ni kommer få en ny bana inför varje tillfälle. Vi bygger gemensamt banan så ni också får träna er på banbyggnad och får automatiskt tänka igenom momenten en extra gång. Passa på att hänga med på denna kurs om du vill fortsätta jobba med glädjen & samspelet i banorna med din hund!