Rallylydnad Fortsättningsklass
LyckligaJyckar

Kursinformation


5 tillfällen

1,5 h/träff

Max 6 deltagare

Kostnad: 1600 krNästa kursstart:

Tisdag 22/09-2020

Övriga datum: 6, 13, 20 & 27/10

Tid: 19.30-21.00


Kursen går inomhus i ridhus strax utanför Mjölby, hyra ingår i kurspriset!

RALLYLYDNAD -

FORTSÄTTNING

Härlig lydnad med fokus på glädje & samarbete!


Grunden i rallylydnad är glädje och samarbete. Träningen går ut på till att stärka kommunikationen mellan hund och hundförare och tillsammans ska ni ta er genom en bana som är byggd av skyltar med olika moment på.


På fortsättningskursen kommer vi gå igenom fortsättningsklassens alla skyltar och vårt mål är att ni ska ha en bra grund att stå på inför kommande kurser eller tävlingar. Men man behöver inte ha tävlingsambitioner för att gå denna kurs!


Vi kommer jobba vidare med nybörjarklassensskyltar och se till att grundfärdigheter sitter och att ni har ett bra  samarbete på banan & i de olika momenten.


På fortsättningskursen kommer vi också börja jobba med lösa hundar för att träna på det inför eventuella tävlingar men man kan självklart gå fortsättningskursen även med kopplad hund!
Man behöver ha tidigare erfarenheter utav rallylydnad hos antingen oss på Lyckliga Jyckar men man kan även ha gått grundkurs eller fortsättningskurs hos annan aktör - huvudsaken är att föraren har kunskap om nybörjarklassens skyltar.


Vi kommer även här att börja gå kortare kombinationer för att se på ert samspel och jobba med kontakt & glädje!
Slättäng 59691Skänninge |  0738175567

Copyright @ All Rights Reserved