Relation & Samarbeteskurs

Relation & samarbetesinformation


5 tillfällen 

Ca. 2 h/träff

Max 8 deltagare

Kostnad: 1500 kr

Instruktör: Mia KarlssonNästa kursstart:

Måndag 23/9

Övriga datum: 30/9, 7, 14 & 21/10

Tid: 18.00-20.00

Plats: Mjölby/SkänningeRELATION & SAMARBETESKURS

Bli ett team tillsammans med din hund!!


Denna kurs riktar sig till dig som vill stärka relationen mellan dig och din hund, grunden för ett gott samspel i vardagen och för vidare träning.


Vi arbetar utifrån hunden som djur, dess behov samt trygghet, samarbete och inflytande i er relation.

Fokus ligger framförallt på samarbete mellan dig och din hund, att du lär dig förstå vad din hund säger genom hur den är samt att vi lär oss hur vi kan kommunicera på ett bra sätt med vår hund, men vi gör även övningar för att öka tryggheten i relationen och för att stärka din roll som ledare.


Genom lek och roliga övningar lär ni er att ta hjälp av varandra för att klara uppgiften. Din hund kommer att börja se dig som en resurs vilket är en förutsättning för en god kontakt och bra vardagslydnad. Målet är att hunden ska välja att göra saker med dig istället för att springa fram till andra hundar, strunta i vad du säger och hitta på egna äventyr osv.

Vill du ha bättre lydnad på din hund är detta kursen du ska sikta på, här får du lydnaden inbakad i en massa roliga övningar med olika störningar.


Disclaimer: Informationen lyckligajyckar.nu bidrar med ska bara användas i informativt syfte. Vi reserverar oss för eventuella fel. Du som användare godkänner att lyckligajyckar.nu erhåller ersättning när du klickar på marknadsföringsmaterial som länkar och bilder samt blir kund hos någon av våra samarbetspartners. 

Slättäng 59691Skänninge |  0738175567

Copyright @ All Rights Reserved