Självförtroende BOOST!


Kursinformation:


4 tillfällen

1,5 h/träff

Max 6 deltagare

Kostnad: 1600 kr

Instruktör: Isa IlmanderNästa kursstart: 

Tisdag 21/9-2021
Övriga datum: 28/9 + 5 & 12/10

Tid: 17.00-18.30


Plats: Uppvärmd inomhushall i Skänninge samt utomhus vid fint väder

SJÄLVFÖRTROENDE BOOST!

Gör din hund till en superhjälte!


Är du sugen på att boosta din hunds självförtroende och ge den en bättre grundtrygghet? Har du en hund som är lite blyg och som behöver få lite bättre självförtroende? Då är det här kursen för dig!


I vår hunds vardag är det ofta vi som bestämmer vad som händer - när vi går på promenad, när maten serveras och vart vi går någonstans. Detta är självklart ett essentiellt inslag i vardagen med vår hund, men ibland är det trevligt med lite omväxling - något som kan vara läskigt för en ovan hund som tycker världen är lite stor och kanske läskig.


På den här kursen så kommer vi att skapa de bästa förutsättningar vi kan åt våra hundar att utveckla ett starkare självförtroende. Denna grundtrygghet i sig själv är bland det viktigaste vår hund har!

Med hjälp av stressreducering, samarbete, berikning, miljöträning och belöningsutveckling kommer ni efter denna kurs ha fått inspiration och verktyg i hur ni kan hjälpa er hund att våga vara sig själv fullt ut och bli en superhjälte!


Kursen skiljer sig från vår relation och samarbeteskurs då vi här fokuserar mer på hundens eget självförtroende snarare än ert samarbete, självklart är båda delarna viktiga och vi kommer göra övningar ihop med hundarna där vi automatiskt förbättrar vår relation, men mestadels fokusera på att låta hunden välja, våga, ta initiativ och undersöka.


Välkomna till kursen där vi bygger SUPERHJÄLTAR!