Viltspår ÖPPEN KLASS


KURSINFORMATION:


2 helger - lör & sön

Ca. 4h/dag

Max 6 deltagare

Kostnad: 2200 kr

Instruktör: Mia Karlsson, Diplomerad blodspårsinstruktör samt Helena Fredriksson, utbildad viltspårsdomare 


Blod, klövar samt materialåtgång ingår i kostnaden.

Kostnad för öppen klass provet

ingår inte i kursavgiften!


AKTUELLA KURSSTARTER:

Helg 1:

Lördag em - söndag fm 9-10/7

Helg 2:

Lördag em - söndag fm 23-24/7


PLATS: Man går båda helgerna och kursen hålls i skogar kring Skänninge/Mjölby/Väderstad

VILTSPÅRSKURS MOT ÖPPEN KLASS

När ni vill göra ett öppen klass prov eller vill fortsätta att jobba med hunden i viltspår!


På denna kurs träffas vi 2 helger lördag - söndag och lägger spår med inriktning Öppen klass. Ni kommer få lära er hur ett prov går till, hur man lägger spår med dom nya svårigheterna, vad som krävs utav dig och hunden och hur man får sin hund att prestera inom reglerna för öppen klass provet. Vi kommer träna igenom dom nya svårigeheterna som skiljer sig från anlagsklassen samt jobba mera med tiden som spåren ligger i skogen innan vi går dem.

Under kursens gång kommer både Mia & Helena följa med er i spåren för att utvärdera just er hunds spårteknik och ni kommer få feedback på vad ni behöver jobba med.

Efter kursens gång kommer ni kunna att boka in ett öppen klass prov  med en viltspårsdomare för dem som vill och är redo. Plats för provet kommer inte att vara samma som på spårkursen utan man kan komma att få åka en bit. Även kostnaden för provet tillkommer och betalningsinformation får man under kursens gång.

Även om man inte har intresse utav att gå ett öppen klass prov kan man delta på kursen! Lämna gärna information om detta när du anmäler dig till kursen - om du vill avlägga prov efter avslutad kurs eller om du går den för att få den fantastiska träningen!

Häng med på en underbart rolig hundkurs där hundens nos står i fokus och du lär dig att läsa din hund!