Coaching
hundkurs lyckliga jyckar

COACHING & PRIVATTRÄNING

Allt fler ser fördelarna med att få egentid tillsammans med sin hund & instruktören!


Kvalitetstid tillsammans med sin hund är något fler och fler väljer att prioritera. Det kan till och med vara så att man är ett kompisgäng eller träningsgäng som vill planera sin träning ihop och få coaching utav instruktören i sin egna grupp.

Många upplever att det kan vara svårt att få hjälp med olika problembeteenden under en vanlig hundkurs och bokar då privatträning där man gör en behandlingsplan på just din hund & ett träningsupplägg som tar tag i det du upplever är ett problem i din vardag med hunden (tex hundmöten, vakt, skällande, nervositet & rädslor).


Hos Lyckliga Jyckar kan man boka privatträningar på olika tider, alla dagar i veckan och efter egna behov - perfekt för alla som vill att tiden tillsammans med hunden ska vara innehållsrik och fokus på just er och det ni behöver träna.


Man kan dessutom träna på precis vad man vill! Agility, blodspår, lydad, hundmöten & skällande, utfallsproblematik. Det är bara att välja & vraka!privatträning
hund coaching
hund instruktör

Privatträning/Coaching


Alla dagar i veckan

Från 1 timme /träff

Tid: efter era önskemål

Plats: Hela Östergötland, reseersättning utgår om jag kommer till er.


Kostnad: 400kr/h, varje påbörjad halvtimme debiteras därefter.

Max antal hundar i samma träningsgrupp: 4 st, då delar man på timpriset.

Disclaimer:  Du som är användare godkänner att lyckligajyckar.nu möjligtvis erhåller ersättning om du klickar på marknadsföringsmaterial som länkar och bilder.

Slättäng 59691Skänninge |  0738175567

Copyright @ All Rights Reserved