Privatträning

Privatträning/Coaching


Alla dagar i veckan

Från 1 timme /träff

Tid: efter era önskemål

Plats: Inomhus eller utomhus i Skänninge.


Kostnad:


Alterntiv 1: 350kr - 30 minuter

Vi bestämmer tema eller övningar tillsammans innan, inget träningsschema ingår.


Alterntiv 2: 600kr - 1 timme

Vi bestämmer tema eller övningar tillsammans innan, inget träningsschema ingår.


Alternativ 3: 900kr - 1 timme

Problembeteenden som behöver utredning hamnar under denna kategori, ni får frågor att svara på inför tillfället och en behandlingsplan efter träningen och vi jobbar från grunden med orsaken till problemet. Vill du ha träningsschema efter tillfället så är det detta alternativ du ska välja oavsett problembeteende eller inte.


Max antal hundar i samma träningsgrupp: 4 st, då delar man på timpriset, gäller ej alternativ 3!


Varje påbörjad halvtimme debiteras.


privatträning
hund coaching
hund instruktör
hundkurs lyckliga jyckar

COACHING & PRIVATTRÄNING

Allt fler ser fördelarna med att få egentid tillsammans med sin hund & instruktören!


Kvalitetstid tillsammans med sin hund är något fler och fler väljer att prioritera. Det kan till och med vara så att man är ett kompisgäng eller träningsgäng som vill planera sin träning ihop och få coaching utav instruktören i sin egna grupp.

Många upplever att det kan vara svårt att få hjälp med olika problembeteenden under en vanlig hundkurs och bokar då privatträning där man gör en behandlingsplan på just din hund & ett träningsupplägg som tar tag i det du upplever är ett problem i din vardag med hunden (tex hundmöten, vakt, skällande, nervositet & rädslor).


Hos Lyckliga Jyckar kan man boka privatträningar på olika tider, alla dagar i veckan och efter egna behov - perfekt för alla som vill att tiden tillsammans med hunden ska vara innehållsrik och fokus på just er och det ni behöver träna.


Man kan dessutom träna på precis vad man vill! Agility, blodspår, lydad, hundmöten & skällande, utfallsproblematik. Det är bara att välja & vraka!


Mjölbygatan 13, 59634 Skänninge |  0738175567

Copyright @ All Rights Reserved